Skip to main content

WANT TO BE PART OF LYKKE FAMILY?

LYKKE (tai LYCKA) on iloa ja hyvinvointia kuvaava vanha pohjoismaalainen sana. Näitä asioita jokainen meistä toivoo elämäänsä. Ilon ja onnen tunteita voi kokea tehdessään hyviä asioita.

LYKKE kuvastaakin hyvin sitä, mitä olemme luoneet. Toimintamme perustuu kahviteollisuuden kehittämiseen yhä vastuullisempaan ja kestävämpään suuntaan.  

Lykke Kahvitilat Oy:n liiketoiminta on kehittynyt lyhyessä ajassa erittäin hyvin ja vastaanotto on ollut todella positiivista. Olemme tästä nöyrän kiitollisia. Nyt on aika ottaa seuraava askel ja avata kahvila Helsinkiin. Haluamme tuoda valonpilkahduksen kaupunkiin nyt, kun talousuutiset ovat pääosin negatiivisia, yrityksiä varoitellaan investoimisen riskeistä ja kuluttajia kehotetaan pitämään kukkaronnyörit kireällä. Toivomme voivamme tuoda iloa, väriä ja valoa tähän aikaan.

Haemme yrittäjähenkistä, iloista ja energistä tyyppiä vastaamaan kahvilaliiketoiminnastamme.

Meillä et ole koskaan yksin, mutta sinun on kyettävä tekemään päätöksiä itsenäisesti ja kehittämään toimintaa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä ottaa omistajuutta omasta työstäsi, johtajuutta, itseohjautuvuutta, osaamista ja ymmärrystä budjetoinnista ja kassavirran seurannasta sekä vahvaa kielitaitoa (suomi, englanti). Eduksi katsotaan kokemus kahvila-/ravintola-alan johtotehtävissä.

Kaikesta edellä mainitusta huolimatta haemme tiimiimme aina ensisijaisesti hyviä, luovia ja idearikkaita persoonia. Kaiken muun voi oppia, kunhan halua ja intohimoa riittää.

Jos onnistuin juuri kuvailemaan luontaiset ominaisuutesi, lähetä minulle cv:si ja vapaamuotoinen hakemus 29.2. mennessä, niin jutellaan lisää! Muistathan myös vinkata tästä ystävällesi, jos sinä olet tyytyväinen nykyiseen työhösi.

Lari Salomaa
+358 41 541 5552
lari@lykkekahvitilat.fi

 

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.